Juglen Zwaan over de heilzame aspecten van voeding en eet jezelf gezond

Juglen Zwaan

Meer dan 70% van de levensmiddelen in de supermarkt zijn zeer sterk bewerkt. Dat betekent dat er minder dan 30% overblijft dat onder onbewerkte voeding valt.

Groente, fruit, noten, zaden, peulvruchten, granen, zuivel en kruiden, ze komen allemaal aan bod. Welke zijn het gezondst? Waar moet je op letten? Hoe zit het precies met koffie en thee? Welke voeding werkt ondersteunend bij veelvoorkomende klachten?

Zaterdag 28 maart geeft Juglen Zwaan een unieke lezing in Culemborg en vertelt hij over de gezondheidseffecten van deze 30% op onze gezondheid. Juglen deelt zijn nieuwste inzichten met je die hij rechtstreeks uit de medische literatuur heeft gehaald. Speciaal voor ons gaat Juglen tijdens deze lezing ook in op het thema voeding en kanker.

Na deze lezing is je kennis niet alleen up-to-date, je zal ook praktische tips in handen hebben om je gezondheid met natuurlijke voeding te verbeteren. Direct toepasbaar, óók voor jezelf en ter ondersteuning in het geval van ziekte of herstel.

Meld je aan voor deze lezing »

Juglen Zwaan is spreker en schrijver over voeding en gezondheid. Hij combineert moderne wetenschap met eeuwenoude kennis. Juglen is een voorstander van puur natuur. Hij hangt geen enkel voedingsgeloof aan, maar combineert vele visies.

Meld je aan voor deze lezing »