Uitgelicht: Praktijk Jan Nij Bijvank in Heino

Ik ben Jan Nij Bijvank en klassiek homeopaat sinds 2015. Ik heb een praktijk aan huis in Heino. Ik heb veel plezier in mijn werk als homeopaat. Omdat ik de laatste 2 jaar van mijn studie al praktijkervaring had opgedaan onder toezicht van een ervaren homeopaat voelde ik me al vrij snel vertrouwd met de praktijk. Het geeft me rust en plezier in het uitoefenen van mijn beroep.

In het algemeen kan ik stellen dat ik positieve reacties krijg van mijn patiënten op de behandelingen. Met name de toename van energie en beter slapen zijn vaak genoemde verbeteringen. Je hoort dan opmerkingen terug als: “ik heb meer zin om dingen te ondernemen” of “ik zie alles wat positiever”. Ik schrijf dit vooral toe aan de behandeling van de familiaire tendensen. De behandeling van de specifieke (chronische) klacht van de patiënt heeft over het algemeen wat langer tijd nodig zie ik. Maar dat is voor de meeste patiënten wel logisch als je ze een goede uitleg geeft van de werking van homeopathische geneesmiddelen. Ik heb een aantal keren mee mogen maken dat er een acute situatie was, bijvoorbeeld een ongeluk. En dan is het heel mooi om te zien dat mensen vrijwel direct verbetering ervaren van hun klacht of blessure.

Al met al ben ik blij met mijn keuze om homeopaat te worden en hoop dan ook nog jaren door te kunnen gaan met het helpen van mijn patiënten om hun gezondheid te verbeteren!

Jan Nij Bijvank
Klassiek homeopaat RH
Tiggelhof 1
8141 BT Heino
Tel: 06-22568941
E-mail: jannijbijvank@gmail.com
Website: www.klassiekehomeopathieheino.nl