01/02: Lezing “Zijn er voordelen aan stress?”

Jantsje-Dekker

“Stress niet ziekmakend wel schadelijk; zijn er voordelen aan stress?”
Een lezing in de serie ’’Gezondheid anders bekeken’’ door Marina Schriek

Auteur Marina Schriek feliciteert mensen met tegenslag in hun leven. Burn-out , relatieperikelen en zelfs ontslag, je kunt er je voordeel mee doen. Tijdens een informatieve middag in Gouda, geeft Schriek uitleg over het voordeel van het fenomeen stress. Wat is het nut van stress, hoe kom je er aan en hoe kom je er vanaf? Velen gaan gebukt onder chronische stress. In Nederland worden jaarlijks bijna 1 miljoen mensen met burn-out klachten geconfronteerd. Gezondheid en en levensplezier worden nadelig beïnvloed. Begrip over het nut van stress, het ontstaan ervan in het algemeen en voor ieder persoonlijk, kan veel ellende voorkomen.

Daarnaast is kennis over manieren om stress om te buigen broodnodig in deze tijd… Daarmee kan de golf van burn-out en andere stress-gerelateerde ziektes af gaan nemen Schriek heeft al duizenden mensen geholpen hun stress de baas te worden Haar lezingen zijn opvallend luchtig en humoristisch getint en geeft Schriek veel bruikbare tips voor individuen en werkgevers.

Meer informatie over haar activiteiten en werkzaamheden (zij schreef twee boeken over dit onderwerp), zijn te vinden op: www.deopening.nl en www.marinaschriek.nl.

Na de lezing wordt u in de gelegenheid gesteld de boeken aan te schaffen.

Locatie: Westhaven 54, 2801 PM te Gouda.

Opgave bij Jantsje Dekker via 0182-584053

Toegang: 10 euro. Neemt u een gast mee? Dan betaalt u 5 euro.