Nascholingen

Water

De Stichting Hahnemann Homeopathie organiseert nascholingen voor klassiek homeopaten en andere professionals over uiteenlopende onderwerpen. Deze homeopathie nascholingen worden gegeven op diverse locaties in het land, maar vinden meestal plaats in Almelo. De nascholingen zijn verdeeld in verschillende categorieën, zoals themadagen en medische nascholingen. Door het brede aanbod wordt ieder jaar een groot aantal onderwerpen behandeld. Hierdoor blijven homeopaten en andere professionals op de hoogte van de laatste (medische) stand van zaken, nieuwe visies en ontwikkelingen op het gebied van klassieke homeopathie, reguliere zorg en gezond leven.

U vindt het complete overzicht van nascholingen in onze webshop. Aanmelden kan door de gewenste nascholing in het winkelmandje te plaatsen en vervolgens direct af te rekenen met iDeal.

Bekijk hier het aanbod nascholingen »

Webinars

Regelmatig organiseert de Stichting Hahnemann Homeopathie ook webinars om thema’s of casuïstiek te bespreken. Hieronder vind je een overzicht van de (ondemand) webinars waarvoor je je kunt aanmelden.

Bekijk hier een overzicht van alle webinars »