Hans Leushuis

Hans Leushuis

Tien jaar geleden was ik, Hans Leushuis, ziek. Ik heb toen aan mijn eigen lijf ervaren, welk een krachtige geneeswijze de klassieke homeopathie is. Zo’n snel, zacht en duurzaam herstel van  klachten gun ik ook mijn medemensen. Daarom heb ik toen besloten, om klassiek homeopaat te worden. Steeds vaker toont wetenschappelijk onderzoek aan, dat homeopathie een volwaardige geneeswijze is voor vrijwel alle lichamelijke en geestelijke  klachten. Voor jong en oud. Voor vrouw en man.

Lid Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten, NVKH-lidnummer: 02-1578

De leden van de NVKH voldoen aan hoge kwaliteitseisen, die worden gesteld aan opleiding, bijscholing en waarneming. De behandelingen worden door vrijwel alle ziektekostenverzekeraars  geheel of gedeeltelijk vergoed. Dit is afhankelijk van uw aanvullende verzekering.

Klassieke Homeopathie:
Natuurlijk beter en… het  beste voor uw gezondheid!

De mens is een groot wonder. Zijn lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wanneer lichaam en geest in harmonie zijn, is de mens gezond en voelt hij zich fit. Bij ziekte is de harmonie tussen lichaam en geest verstoord. Lichamelijke klachten ontstaan soms door onverwerkt verdriet of onderdrukte woede. Ieder mens heeft een kracht in zich, die hem in staat stelt om ziekte te overwinnen. De homeopaat probeert deze levenskracht sterk(er) te  maken, zodat de patiënt beter kan worden. Daarvoor gebruikt hij homeopathische geneesmiddelen. Die zijn niet giftig, werken niet verslavend en onderdrukken de klachten niet. Ze kennen geen schadelijke bijwerkingen. Met klassieke homeopathie kunnen alle klachten worden behandeld. Van baby`s, kinderen, jongeren en volwassenen. Bij acute klachten, bv plotselinge oorpijn of een wespensteek, is te verwachten dat de klachten direct minder worden. Bij chronische klachten, bv al jaren migraine, vraagt definitieve genezing meer tijd.

Ieder mens is uniek. U ook! Daarom neem ik alle tijd, om naar u en uw klachten te luisteren. Ik zal u graag helpen. Voor informatie kunt u mij bellen of mailen, Hans Leushuis.

Anjelier 15
7621 AK Borne
Tel: 06-44850100
E-mail: jafleushuis@gmail.com
Spreekuur: ma t/m vrij, 08.30-09.00 uur

Neem contact op