Ard Pisa: “Van onder af aan een beweging in gang zetten”

Nieuws
Ard Pisa

Onze gezondheidszorg zit in de wurggreep van de overheid, vindt gezondheidsonderzoeker en auteur Ard Pisa. Vanuit zijn gedrevenheid voor gezondheid verricht hij sinds 2006 eigen onderzoeken om te achterhalen wat nu wél en niet gezond is op het gebied van voeding, beweging, leefomgeving en emotionele huishouding. In september verscheen zijn spraakmakende boek Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten.

“Onze gezondheid is ons belangrijkste bezit. Maar intussen zit de gezondheidszorg wél in de wurggreep van de overheid. Wij zijn niet vrij om de behandelwijze te kiezen die het beste bij ons past. Wie ontdekt dat hij kanker heeft, komt in aanraking met een behandelprotocol dat zeer beperkt is. Het bevat een operatie, chemotherapie, bestraling, een hormoonbehandeling of een mix daarvan. En dat terwijl in België en Duitsland een keur aan kankerbehandelingen wordt aangeboden”, vertelt Ard Pisa in een interview voor Keuzevrijheid.nl.

Beweging

Pisa adviseert de complementaire artsen en therapeuten om de krachten te bundelen en een beweging in gang te zetten van onder af aan. Vertel jullie verhaal zo helder mogelijk aan zo veel mogelijk mensen en creëer een niet te stoppen sneeuwbaleffect. Dit is ook de belangrijke missie van mijn boek!”

 

Bestel het boek eenvoudig en snel

U kunt het boek ‘Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten’ van Ard Pisa direct bestellen via Succesboeken.nl »