De internationale student

Overige
Studeren aan de Homeopathie Academie Nederland

Internationaal studeren is natuurlijk het summum van de gemiddelde student. Niet voor iedereen is dit weggelegd. Soms spreken we studenten in de praktijk, waarvoor dit zo normaal is dat ze er amper blij van worden, of op z’n minst dit niet laten blijken. Maar meestal veroorzaakt zo’n vooruitzicht toch wel een vrolijk sprongetje van binnen.

We hebben het dan over de leeftijdsgroep van de jong volwassenen. Heerlijk om van huis te zijn, het nieuwe en vooral vrije avontuur tegemoet. Los van Pa en Ma, vrijheid en eigen keuzes maken.
Anders is het wanneer je naar het buitenland gaat omdat je partner daar naar toe uitgezonden wordt of vanuit welke motivatie dan ook, werk in het buitenland heeft voor langere of kortere tijd.
Als opleiding, Homeopathie Academie Nederland, bieden we de mogelijkheid om óók in het buitenland homeopathie te gaan studeren zodat je straks, in het land waar je misschien zal blijven of later terug in Nederland, je eigen praktijk kunt gaan beginnen.

De tijd die je in het buitenland verblijft, besteed je dan super! Heerlijk studeren, in je eigen tijd met ongekende mogelijkheden in het verschiet. Het nuttige met het aangename verenigen noemen we dat. Heerlijk ook om je tijd zo te besteden; met veel verdieping, actief en geconcentreerd aan de slag, een studiecoach in Nederland die met je meekijkt, je werkgroep-momenten via Skype, mail of iPhone, zelfstandig werken na je studie en vooral veel plezier in alles wat je leert. Intunen op de toekomst!

We hebben inmiddels een groeiend aantal studenten vanuit het buitenland en ze zijn ontzettend enthousiast. Een grappige bijkomstigheid voor ons als docenten is, dat het geweldig is om te zien dat de verbinding met medestudenten ook zo goed op gang komt. Je hoort er bij, ook vanuit het buitenland!

Heb je zin om ook zo’n uitdaging aan te gaan, schroom niet om even contact op te nemen via info@homeopathieacademie.nl. Zij zullen je alles vertellen over de mogelijkheden.

&n

bsp;