Gezond leven en homeopathie

Gezond leven
Gezonde leefstijl

Door: Cor van der Meij eindredacteur Thema Leefstijl & Gezondheid

Leefstijl en gezondheid komen steeds meer in de belangstelling. Zo zag ik onlangs een artikel met de titel “108 tips voor een gezonde leefstijl”, hoewel dat wellicht wat te veel van het goede is. De belangrijkste vijf noem ik hier:

  • voldoende bewegen;
  • gezond eten;
  • niet roken;
  • niet drinken;
  • voldoende rust, plezier en ontspanning.

In dit onderdeel van de website wordt vanuit twee invalshoeken aandacht aan Leefstijl & Gezondheid besteden. In de eerste plaats omdat er in veel gevallen een rechtstreekse relatie tussen leefstijl en gezondheid blijkt te zijn. En in de tweede plaats omdat dit vanuit de homeopathie van belang is voor de genezing van ziekten, die veroorzaakt worden door een ongezonde leefstijl.

Algemeen

Allereerst wordt aandacht besteed aan de vraag wat de relatie is tussen leefstijl, gezondheid en homeopathie. Het zal menigeen verrassen dat die relatie al 200 jaar bestaat. Vervolgens in vogelvlucht de volgende onderwerpen:

  1. Leefstijl & Gezondheid
  2. Wat is de invloed van een bepaalde leefstijl op iemands gezondheid;
  3. Hoe blijf je gezond.

Artikelen

In dit deel worden artikelen geplaatst die als onderwerp Leefstijl & Gezondheid hebben of een relatie met gezond leven hebben. Bovenaan vindt je een inhoudsopgave van de artikelen. Als je daar op klikt wordt je verwezen naar het betreffende artikel.

Nieuws

In dit gedeelte kun je  Nieuws vinden over Leefstijl & Gezondheid.  Alle onderwerpen worden kort behandeld. Door op MEER LEZEN te klikken, kun je meer info over het betreffende onderwerp vinden. Tot slot, als je zelf een artikel hebt geschreven over dit onderwerp of nieuws hebt gezien over Leefstijl & Gezondheid, kun je dit mailen naar cmey@hetnet.nl.

Binnenkort meer…