Homeopathie en Verloskunde

Nieuws
Zwangerschap

Altijd al willen weten hoe homeopathie werkt?!

 

Volg twee introductiedagen Verloskunde en Homeopathie

Een vrijblijvende oriëntatie op een complementaire benadering van ons vak!

Op 29 augustus en 12 september 2014 organiseert de Vereniging voor Verloskunde en Homeopathie in samenwerking met de Homeopathie Academie Nederland met een tweetal introductiedagen over het werken met homeopathie in de verloskundige praktijk.

Tijdens deze introductiedagen wordt uitleg gegeven over de achtergrond van homeopathie in relatie tot klachten tijdens de zwangerschap, bij de bevalling en tijdens het kraambed. Ook is er in deze tijd van steeds verdergaande medicalisering steeds meer vraag van zwangere vrouwen om zo natuurlijk mogelijk, zonder bijwerkingen te kunnen worden behandeld.

Klachten zoals misselijkheid, moeheid en preventie van curettage kunnen effectief, veilig en eenvoudig behandeld worden, waardoor een tevreden moeder en/of kind en minder verwijzingen naar de 2e lijn. Ook worden er tijdens deze tweedaagse cursus praktische adviezen gegeven waarmee u in de praktijk direct aan de slag kunt.

Na deelname aan deze dagen is bij belangstelling een eventuele instroom in de 3e module (Thema Bevalling en kraambed) van de “postHBO homeopathie en verloskunde” mogelijk. Een door de NVKH (landelijke beroepsvereniging) erkende studie.  In januari 2015 start wederom deze 1-jarige parttime modulaire opleiding in Rotterdam.

Locatie: Verloskundig Centrum, Den Haag
Tijden: 10 -16 uur
Aanbieding:  nu slechts €125,-, voor 2 lesdagen! (normaal €190,-)

Aanmelden

Voor aanmelding en informatie over de opleiding of inschrijving voor de introductiedagen: secretariaat@vvenh.nl of kijk naar de website: www.vvenh.nl