Kinkhoest vaccinatie voor zwangere vrouwen

Actueel
Kinkhoest vaccinatie bij zwangere vrouwen

Zwangere vrouwen moeten worden ingeënt tegen kinkhoest om de baby te beschermen. Dat adviseerde de Gezondheidsraad in december 2015 aan minister Schippers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

De inenting zou in de laatste periode van de zwangerschap moeten gebeuren. Baby’s zijn nu de eerste maanden onbeschermd tegen de soms dodelijke ziekte.

“Juist een van de kwetsbaarste groepen wordt zo niet beschermd”, zegt de voorzitter van de Gezondheidsraad, Pim van Gool. Het is nog moeilijk te voorspellen hoe zwangere vrouwen reageren op de inenting. De gezondheidsraad verwacht dat per jaar honderd zieke baby’s minder zullen zijn. Nu krijgen gemiddeld 128 baby’s onder vijf maanden de ziekte. Tussen 2005 en 2014 overleden vijf pasgeborenen aan kinkhoest’. Ter informatie: per dag worden er ongeveer 465 kinderen geboren. Rekensommetje: 365 dagen x 465 kinderen x 10 = 1.697.250 kinderen (geboren tussen 2005 en 2014) [Bron: CBS].

Schokkend

Schokkend dat het kinkhoestvaccin aangeboden zou moeten worden aan zwangere vrouwen. Schokkend om verschillende redenen:

 1. Wie weet welke directe en lange termijn gevolgen dit vaccin heeft voor moeder en baby? Neurotoxische effecten zijn al bekend bij kinderen die op een later moment gevaccineerd worden.
 2. Als het kind ziek wordt van het vaccin, kunnen we dit niet zien. Dus ook niet helpen…
 3. “Hoe eerder je een kind ent, hoe groter de hersenbeschadiging”, stelt huisarts in ruste Dr. Hans Moolenburgh sr.
 4. Waar komen de giftige hulpstoffen terecht die in elk vaccin zitten? Bij moeder? Bij de baby? Wat zijn de effecten van o.a. deze selectie van hulpstoffen die in het vaccin zitten?
  • Aluminium
  • Aspartaam
  • Kippeneiwit
  • Aluminium hydroxide (veroorzaakt epilepsie)
  • Pinda olie (allergieën)
  • Apennieren
  • Foetuscellen, etc.
 5. Waarom wordt het vaccin aangeboden? Het zoveelste goudmijntje?
 6. Waarom geen zalm en andere voedingsmiddelen eten in je zwangerschap en wel een kinkhoestvaccin? Hoe is dit te rijmen?
 7. En… het blijkt de DKTP te zijn die ingespoten wordt en niet alleen het kinkhoestvaccin, stelt medisch journaliste Desiree Röver

Het is heel goed om in dit verband de fantastisch en super informatieve video te gaan bekijken van de ronde tafel editie, één van de programma’s van ‘Healing Sound Movement’, met als thema ‘Vaccinaties en Ware Immuniteit’.  De programmamakers van Healingsoundmovement hebben als doel alles over de werkelijke werkelijkheid kenbaar te maken. Directe aanleiding voor dit programma is het advies van het RIVM om zwangere vrouwen te willen vaccineren met betrekking tot het kinkhoestvaccin, een volgens sommige artsen, wetenschappers en onderzoeksjournalisten nogal twijfelachtige beslissing met mogelijk verstrekkende gevolgen! Enige tijd geleden gaf dit bericht van het RIVM al stof tot nadenken.

Gasten aan tafel bij zijn Dr. Hans Moolenburgh sr. 50 jaar Huisarts in Haarlem, Desiree Röver wetenschapsjournalist en Door Frankema, van de bekende website www.vaccinvrij.nl. De gasten aan tafel zijn er allemaal unaniem over eens dat het vaccin niet gezet moet worden en hopen op deze manier mensen, m.n. de zwangere vrouwen, bewust te maken van de mogelijke gevolgen. Bovendien, zo verwoord dr. Moolenburgh, is Kinkhoest een vervelende ziekte, maar je gaat er niet dood aan en heeft hij vooral na dit vaccin, in zijn praktijk nare effecten waar genomen in zijn praktijk waarbij hij zelfs zegt, hier spijt van te hebben tot op de dag van vandaag.

Luister en kijk vooral zelf deze boeiende video. Het kinkhoestvaccin is weer in het nieuws omdat het vaccin wordt aangeboden. Mensen met veel kennis, research en ervaring kunnen je antwoorden geven om mee te wegen in je beslissing.

Onthoud vooral 2 belangrijk dingen:

 1. Angst is een slechte raadgever!
 2. Immunisatie, dus antistoffen maken tegen de ziekte, kan alleen als je de ziekte zelf doormaakt.

Meer lezen?

Ellen Vader en Door Frankema: Elke zwangere vrouw weet dat ze voorzichtig moet zijn met wat ze tot zich neemt. Ze draagt een ongeboren, onvolgroeide en dus zeer kwetsbare vrucht in haar bekken. Nog niet zo lang geleden kregen we te horen dat roken en drinken taboe was. Nu krijgen we de aanbeveling om ons te laten vaccineren met uitgerekend het kinkhoestvaccin, dat bekend staat om heftige bijwerkingen. (bron: http://www.earth-matters.nl/5/11570/gezondheid/het-inenten-van-kindjes-in-de-buik.html)

Zelf gevaccineerd?

Of neem je elk jaar de griepprik? Ook hier zitten schadelijke stoffen in. Eén van de reacties op deze video was: hoe krijgen we het verwijderd uit ons lichaam, of kunnen we het verwijderen bij onze kinderen? Graag verwijzen wij je dan naar de volgende mogelijkheid:
‘Op vele manieren, via cosmetica, voeding en medicijnen krijgen wij ziekte verwekkende metalen als kwik en aluminium binnen. Deze metalen stapelen zich in ons lichaam en hebben zo hun gezondheid ontregelende invloed. Omdat we deze inname van deze onze gezondheid bedreigende metalen nooit helemaal kunnen voorkomen is het van belang de in het lichaam gestapelde metalen te verwijderen en zo ons lichaam te ontgiften.

Meta Detox bevat de kruiden Equisetum aravense en Urtica urens. Deze kruiden bezitten het vermogen de metalenbelasting van het lichaam te verminderen, af te voeren en zo de gezondheid te bevorderen. U kunt deze druppels een langere tijd gebruiken. Het verdient echter aanbeveling na iedere 6 weken een pauze week in te lassen.’

Foto: Beatrice Murch (Flicrk, licentie: CC BY-SA 2.0)