Kun je een gezonde geboorte mee beïnvloeden?

Homeopathie en kinderen
Dag van de geboorte

Met een jaarlijks terugkerende dag, in dit geval 9 september, wordt gevierd dat de meeste kinderen in Nederland gezond geboren worden. Dat dit niet een vanzelfsprekend feit is, behoeft geen betoog. Elke keer is het bijzonder als zo’n wondertje geboren wordt.

Kun je een gezonde geboorte mee beïnvloeden? Dat kan zeker! Zoals we wel vaker in onze artikelen benoemen blijft het een duidelijk feit dat de kracht van de homeopathie in de preventie ligt. Dat betekent dat een gezonde vader en een gezonde moeder, waarbij vooral de erfelijke belasting is kaart is gebracht, theoretisch een goede zwangerschap tegemoet mogen zien, een bevalling zonder complicaties en een gezonde baby mogen verwelkomen.

Utopie? Nee, niet echt. Het verdient aanbeveling om ter informatie eens een oriënterend gesprek aan te vragen bij een ervaren klassiek homeopaat om te kijken wat er voor je gedaan kan worden. Ook bij een zwangerschapswens die niet vervuld lijkt te worden ben je van harte welkom!

Je zult de eerste niet zijn die door de homeopathische behandeling gewoon zwanger wordt. Alleen maar fijn!
Sinds 5 jaar kent de Homeopathie Academie Nederland een specialisatie namelijk, de opleiding homeopathie en verloskunde. Deze ‘studenten’ zijn verloskundigen die langs welke weg dan ook, bekend zijn geraakt met de mogelijkheden die de homeopathie biedt voor en tijdens de zwangerschap, rondom de bevalling en in de postnatale fase, tot 6 weken post partum.

Inmiddels zijn er al 4 groepen verloskundigen afgestudeerd en zij hebben een jaar lang flink gestudeerd, lessen gevolgd en hun homeopathische stage voltooid! Met ontzettend veel plezier kunnen zij het geleerde in praktijk brengen. Met heel veel succes, mooie resultaten en veel voldoening zijn ze nu al weer een aantal jaren op deze manier aan het werk.

Geraakt door haar verhaal en op zoek naar meer mogelijkheden in je verloskundige praktijk? Meer informatie vind je hier: https://homeopathieacademie.nl/studierichtingen/ en op vrijdag 12 oktober 2018 start de volgende groep.

Wil je meer weten over de hele opleiding, actuele informatie?

  • Bel ons, we zijn altijd bereid tot een informatief gesprek 06-40505966
  • Kom naar de open dag van de post-HBO Opleiding op 8 september 2018 van 14.00 tot 16.00 uur in Rotterdam http://vvenh.nl/opleiding/

De dag van de geboorte krijgt dan, vanuit homeopathisch verloskundig oogpunt, een extra dimensie!