Op jacht naar virussen en bacteriën

Actueel

Vijftien ziekenhuizen in Nederland doen mee aan een groot onderzoek naar het vaccineren van vrouwen ná een ingreep tegen baarmoederhalskanker. De bedoeling is dan dat het kankerverwekkende virus daarmee verdwijnt en een tweede operatie wordt voorkomen.

Op zoek, op jacht naar virussen en bacteriën blijft de grote misvatting in de genezings- en ziekteprocessen. Zélfs mazelen virussen doen geen kwaad als je er niet ontvankelijk voor bent en je weerstand goed is. Complicaties komen alleen voor als de betreffende persoon al chronische ziekten heeft en/of andere weerstandsproblemen. Het is de moeite waard om hier een onderzoek naar te doen.

Louis Pasteur sprak op zijn sterfbed de gedenkwaardige woorden; ‘de mens moet ophouden achter virussen en bacteriën aan te vangen, maar zijn lichaam sterker maken…’ Het ‘terrin’ waar Dr. Hans Moolenburgh ook vaak over sprak, moet geoptimaliseerd worden. Met andere woorden, als je weerstand goed is, zal geen virus of bacterie kwaad kunnen doen. Immers, je afweer systeem ruimt ze direct op. En dat geldt ook uiteraard voor het baarmoederhalskanker virus. Deze krijgt alleen maar kans als je weerstand slecht is, je vitamine D te laag, je vitamine C aanvullingen al langer in de vensterbank liggen dan wenselijk is, de rust, reinheid en regelmaat ver te zoeken is, kortom niet lekker in je vel eigenlijk.

In het gerenommeerde tijdschrift; Arts en Apotheker uit 2009, stond een artikel waarin de auteur schreef dat een hoog percentage vitamine C in staat was het baarmoederhalskankervirus te neutraliseren. Het artikel is snel uit de publiciteit gehaald, maar zeker nog te achterhalen…

In onze praktijken zien we het zoals destijds beschreven; Laat je goed begeleiden, maar als je een PAP score hebt, als het baarmoederhalskankervirus bij je geconstateerd wordt, weet dan dat hoog vitamine C meer ondersteunend is dan welk chemisch synthetisch middel of vaccin dan ook. Tezamen met vitamine D en de Schüsslerzouten nr. 25 werkt je lijf heel hard aan de broodnodige weerstandsverhoging in het baarmoederhalsgebied. En in 9 van de 10 gevallen kan een lijf dat ook! Als de PAP score geneutraliseerd is, dan kun je onder verdere begeleiding jouw weerstandsprobleem weer breder trekken en in z’n totaliteit deze weer upgraden.

In een gezonde omgeving vinden virussen en bacteriën geen voedingsbodem voor het laten ontwikkelen van ziekten. En dat is en blijft de beste weerstand!