Thermografie beter dan mammografie

Nieuws
Thermografie

Een mammografie ervaren velen als pijnlijk en vrouwonvriendelijk. Medische thermografie is een aantrekkelijk alternatief voor ieder die een eventuele tumor in de borst zo vroeg mogelijk wil ontdekken.

Meer weten? Kom naar de nascholingsdag voor CAM-therapeuten en hun cliënten/patiënten op zaterdag 18 juni aanstaande in Amersfoort.

Heel vroegtijdig

Een mammografie laat pas een tumor zien wanneer die al enig volume heeft. Aan zo’n anatomisch zichtbare tumor gaat in het lichaam een natuurkundige ontwikkeling vooraf. Thermografie maakt ook dat fysiologische proces zichtbaar. De patiënt/cliënt is daar alleen maar bij gebaat.

Meer voordelen

Op deze dag vertellen onder anderen de arts Ashwyn Schotborg en de klassiek homeopaat Ewald Stöteler veel meer over de voordelen van thermografie boven mammografie. Voor CAM-therapeuten, aangesloten bij de SHH, NVKH, NWP en MBOG, geldt deze dag als een erkende nascholingsdag. Verder zijn ook hun cliënten/patiënten welkom en iedereen die is geïnteresseerd in deze veelbelovende manier van proactief omgaan met borstkanker. Meld je aan!

Zaterdag 18 juni 2016
10.00 tot 15.00 uur; koffie en thee vanaf 9.30 uur
Noordewierweg 131, Amersfoort
Kosten: € 35,00 (inclusief lunch)

Meld je hier aan »