Volg ons ook op Facebook

Nieuws
Klassieke Homeopathie Facebook

Via Facebook kun je Klassieke Homeopathie ook volgen. Zo blijf je op de hoogte van nieuws over klassieke homeopathie, nieuws op het gebied van gezondheid, interessante boeken en meer tips voor een gezond leven. Door onze Facebook-pagina te liken hoef je ook niet steeds actief naar onze site te gaan, maar kun je vanuit je eigen Facebook-tijdlijn (timeline) bepalen welk bericht je interessant vindt om verder te lezen. Je wordt dan doorgestuurd naar KlassiekeHomeopathie.nl.

Over Klassieke Homeopathie op Facebook

Op onze pagina plaatsen we nieuwe artikelen van KlassiekeHomeopathie.nl. Daarnaast zijn we benieuwd naar reacties en visies op gezondheid. Daarom vragen we op de Facebook-pagina van Klassieke Homeopathie geregeld om reacties en meningen over een bepaald onderwerp. Tips en ideeën voor onderwerpen zijn ook altijd welkom. Je kunt ze doorgeven via redactie@klassiekehomeopathie.nl.

Over Facebook

Facebook is een gratis sociaalnetwerksite om online contact te maken of houden. Gebruikers kunnen een persoonlijk profiel samenstellen en informatie en interesses delen op het zogeheten “Prikbord” (in het Engels “Wall”). Sinds mei 2008 bestaat de Nederlandstalige versie (bron: Wikipedia). Lees meer »

Facebook Klassieke Homeopathie