Gewrichtsproblemen, wat doe je er aan?

Actueel
Rugpijn

De zomer lijkt nu definitief voorbij. Het mooie droge weer verdwijnt en afkoeling en vochtig weer dient zich aan.

Mensen met gewrichtsproblemen of reuma krijgen alsof bijna voorspelbaar, veel last in de herfstperiode. Dat betekent dat onze weerstand op dát gebied, duidelijk minder is dat deze hoort te zijn. Immers een goede weerstand en gezondheid is het beste afweersysteem. Dan lost het lichaam de problemen zelf op.

Vaak worden gewrichtsklachten al vanuit de familie doorgegeven en is het belangrijk deze weerstandsdeficiëntie weer te optimaliseren. Daarin kan een homeopathische behandeling een grote rol in spelen. Ter ondersteuning van de gewrichtsklachten kun je al heel veel zelf doen. De tinctuurmix specifiek voor gewrichten ondersteunt vooral bij Ischias, gewrichtsstijfheid, jicht, spierpijn, stijve spieren, stijve nek, tennisarm, zenuwontsteking, zenuwpijn, spierzwakte, rugklachten en gewrichtsreuma.

De weerstand wordt geoptimaliseerd, klachten nemen af en een meer pijnloze bewegingstoename volgt. Komen er veel gewrichtsklachten voor in de familie? Of zijn er veel familieleden met reuma, artrose of artritis? Dan is het verstandig om naast het gebruik van dit complex voor een behandeling bij een klassiek homeopaat te starten.

Zodra de kraan van de erfelijke belasting wordt dichtgedraaid, ontwikkelen de klachten zich niet meer en kan de verbetering makkelijker doorzetten.