Hevige en langdurige menstruatie

Draag weer wit
Puber meisje

Enige tijd geleden mailde een familielid over haar 13-jarige dochter. Het meisje was nu geruime tijd al aan het menstrueren, maar had zoveel pijn, vloeide zo hevig en had een dikke week voor de geplande datum ongelooflijk veel last van hoofdpijn.

Ik kende de geschiedenis van de familie al wel een beetje en kon me herinneren dat de moeder van dit meisje met IVF zwanger was geworden van een tweeling en al maanden voor deze bevalling in het ziekenhuis belandde vanwege een hormonale over stimulatie, ze was een Michelin ‘mannetje’ geworden, zoveel vocht hield ze vast en zo was de hormonale balans verstoord.

Alles is gelukkig goed gekomen en dit meisje, de helft van de tweeling werd samen met haar broertje geboren. Nadat haar moeder alle belangrijke feiten op de mail gezet had,, schreef ik haar de homeopathische middelen voor. Tussentijds had ik de Oma van het meisje nog even aan de telefoon. Ze was op de hoogte van de hormonale klachten van haar kleindochter en vertelde: ‘ Dat heeft ze van mij hoor! Ik had het ook vroeger, vreselijk….ik wil het haar zo graag besparen. Het zou zo fijn zijn als het over ging…’

De middelen doen wat ze moeten doen en vanaf de eerstvolgende menstruatie was er al geen klacht meer te bespeuren. Geen heftige vloeiingen meer, geen hoofdpijn gehad en geen buikpijn te bespeuren. De hele familie hield de adem in…. En het bleef goed gelukkig! Een supersnel resultaat, wat zeker niet altijd zo is. Fijn voor het meisje en ook Oma leek tien pond lichter. De erfelijke, familiaire lijn was hiermee doorgeknipt. Want doordat dit meisje het nu zélf in balans heeft gebracht, geeft zij het niet meer door aan haar kinderen. Dat is een ding wat zeker is!

Meer weten over de homeopathische mogelijkheden bij hevige menstruatie? Bezoek een klassiek homeopaat bij jou in de buurt »