Homeopathie studeren in je eigen tijd én tempo

Algemeen
Homeopathie studeren

Homeopathie E-learning: online homeopathie studeren gecombineerd met interactieve praktijkdagen. De Homeopathie Academie Nederland introduceert vanaf september deze studievorm!

Geïnteresseerd in mensen en gezondheid? Dan is de e-learning studie homeopathie op Hbo-niveau wellicht iets voor jou. Deze opleiding bestaat al vele, vele jaren, maar is vanaf september 2016 online beschikbaar als e-learning. Je bepaalt je eigen tempo en specialisaties, en kiest zelf naar wens de verdiepingsopdrachten. Daardoor is deze homeopathie opleiding helemaal toegespitst op jouw leerbehoefte.

Studierichtingen

De Homeopathie Academie Nederland (HAN) is al jarenlang een begrip in Nederland op het gebied van humane homeopathie opleidingen en nascholingen op post-hbo-niveau. Als enige opleiding in Nederland gaan zij uit van de ziekteclassificatie van Samuel Hahnemann, de grondlegger van de homeopathie en werken ze op natuurwetenschappelijke basis. Daarbij gebruiken ze de modernste onderwijsinzichten. Naast humane homeopathie biedt de HAN diverse specialisaties aan zoals veterinaire homeopathie en homeopathie en verloskunde.

Homeopathie studeren met e-learning

De homeopathie opleiding e-learning bestaat uit 5 leerjaren en ieder leerjaar bestaat uit twee hoofdvakken: Filosofie en Materia Medica. Afhankelijk van je beschikbare tijd en kennis kun je sneller door de lesstof gaan. De lessen Filosofie helpen je de achtergronden van de klassieke homeopathie én de Ziekteclassificatie te begrijpen, zodat je het kunt toepassen in de praktijk.

Iets voor jou?

Ben je benieuwd of deze homeopathie studie iets voor jou is? Neem dan eens een kijkje op de website van de Homeopathie Academie Nederland en ontdek jouw persoonlijke leerweg »