Stoppen met roken met homeopathie

Actueel
Stoppen met roken

Ruim een jaar geleden nam ik een besluit om te stoppen met roken. Wild werd ik al van de gedachte, maar mede onder druk van mijn vrouw nam ik het besluit.

Natuurlijk wilde zij dat mij een lang leven beschoren was… Pleisters, kauwgom en alle andere mogelijkheden als eerste geprobeerd maar helaas zonder resultaat. Mijn familie begon te twijfelen, wilde ik het wel echt?

Ik had mezelf al bijna als ‘watje’ bestempeld…. Dat deed mijn zelfvertrouwen geen goed. Maar het beeld dat de hele wereld kon stoppen met roken behalve ik, zette dit gevoel flink vast. Op advies van een collega besloot ik een homeopaat te consulteren. Deze zette een middel in als ondersteuning voor het stoppen met roken. Het besluit neem je zelf, maar de kwaliteiten van het middel zorgden er voor dat ik nauwelijks last had van afkickverschijnselen.

Ik heb een aantal rigoureuze maatregelen getroffen; want naast het stoppen met roken heb ik ook mijn leefstijl ten aanzien van drinken en koffie aangepast. Ongekende talenten kwamen boven, ik kon mijn sporten weer oppakken, mijn conditie verbeterde en de elasticiteit van mijn longen nam toe. Een zeer effectieve ondersteuning voor de longen in dit proces was Calcium Fluoratum als Schusslerzouten. Deze zorgt er voor dat de elasticiteit van de longblaasjes weer herstellen. En dat heb ik zeker gemerkt.

Een goede combinatie, een persoonlijke overwinning en een stevige prestatie!

Foto: Acid Pix (Flickr, CC BY)