Overtijd

Uncategorized
overtijd

Wij kwamen in aanraking met homeopathie doordat ik 1,5 week over tijd liep en er een afspraak voor inleiden in het ziekenhuis gemaakt was. Inleiden wilde ik echt niet en wist dat mijn verloskundige met homeopathie en zwanger zijn bezig was.

Aangezien ik echt heel bang was om ingeleid te worden heb ik de stoute schoenen aangedaan en mijn verloskundige opgebeld. Zij stond de middag al op de stoep en begon ik met mijn eerste homeopathische behandeling. Na een dag merkte ik al op persoonlijk vlak erg veel verschil. Ik was erg emotioneel en wilde het liefst een beetje alleen zijn. Doordat ik zo over tijd liep moest ik ook op controle in het ziekenhuis. En…… Ik had 1 cm ontsluiting. Superblij was ik. Ik had er weer geloof in dat het vanzelf zou kunnen komen. Na 2 dagen kreeg ik andere homeopathische druppels. Ook nu voelde ik wel op persoonlijk vlak dat er verandering was. Ik had een goed gevoel bij deze homeopathische behandeling en wist dat het goed zou komen. Ook al zou ik over twee dagen ingeleid worden.

Deze avond verloor ik mijn prop en de volgende dag om 13.46 uur werd mijn dochter na een natuurlijk bevalling van totaal 2,5 uur geboren.

Ik heb zeer goede ervaringen bij het gebruik van homeopathische middelen tijdens de zwangerschap en begeleiding naar de bevalling. Ik ben niet iemand die hier in het dagelijks leven veel mee bezig is. Maar door de situatie van het niet willen inleiden kwam ik er mee in aanraking. Ik heb het als zeer positief ervaren. De verloskundige vertelde precies wat ze ging doen en wat ik kon gaan verwachten. En elke keer klopte het gewoon. Hierdoor kreeg ik er vertrouwen in dat het ging werken. En dat klopte.

Voor mij is het duidelijk dat de homeopathische middelen er toe geleid hebben dat ik op een natuurlijke manier bevallen ben. Voor mij is het duidelijk; de homeopathische druppels en de behulpzame en professionele begeleiding van de verloskundige hebben mij heel erg geholpen.