Symposium: De homeopathische behandeling van kanker

Nieuws
Symposium Banerji Protocols

De Banerji protocollen en de Ziekteclassificatie van Hahnemann in de behandeling van kanker

 

 

Zaterdag 2 en zondag 3 april 2016
Köthen (Anhalt) BRD

Op 2 en 3 april 2016 organiseert  de Stichting Hahnemann Homeopathie een internationaal Banerji Symposium. De eerdere symposia in 2012, 2013 en 2014 met gasten uit 17 verschillende landen, hebben plaatsgevonden in het Theater hotel in Almelo, Nederland, het Congres in 2016 zal in Duitsland gehouden worden, in Köthen (Anhalt). Köthen is het stadje waar Hahnemann zijn belangrijke boek ‘de Chronische Ziekten’ en de 3e en 4e editie van de Organon heeft geschreven. Waar anders hoort dit congres plaats te vinden?

Vanuit hun enorme dagelijkse, jarenlange en wetenschappelijk bewezen ervaringen, nemen de Banerji ’s protocollen een duidelijke plek in de ziekteclassificatie in. Door deze unieke combinatie op dit internationale symposium zullen de Banerji Protocollen duidelijk inpasbaar worden in het behandelplan.

Je kunt je hier alvast registreren voor dit symposium. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de definitieve aanmeldingskosten, de vroegboekkorting en de reis-, overnachtings- en vluchtinformatie. Door je vooraf aan te melden heb je als eerste de keus om je wel of niet aan te melden voor dit internationale symposium met simultaanvertaling.

Over Samuel Hahnemann

Samuel Hahnemann (1755-1843) de grondlegger van de klassieke homeopathie was in zijn leven regulier arts en apotheker, voordat hij de homeopathie ontdekte. Een wetenschapper dus! Door zijn tomeloze energie, nauwgezetheid en provings heeft hij zijn boeken geschreven en herschreven. De Organon en de chronische Ziekten. Helder en door de filosofie trouw te blijven beschrijven deze boeken een unieke methodiek, zeer toepasbaar, juist in onze tijd. In de 6e editie van de Organon, welke hij zelf ‘zijn meest volmaakte’ noemt maakt Hahnemann heel duidelijk een indeling van verschillende ziekten. Lees meer over Samuel Hahnemann »

Op basis van deze 6e editie werken al onze collega’s, vermeld op deze website en inmiddels ook vele collega’s in Duitsland, Japan, Engeland, Zweden en Finland al. Ook onze opleiding is op de 6e editie geschoold. In deze video’s krijg je een indruk van een aantal Duitse collega’s die zich vanuit de SHH nascholen volgens Hahnemann ’s 6e editie van de Organon.