Fit de herfst en winter door!

Homeopathie in de herfst
Herfst

De herfst en winter komen er aan en dus ligt ook de griep weer bij onze voordeur. Niezen, hoesten, proesten en meer van dat moois…

Waar ligt de oplossing? Nemen we dan toch een griepprik of gaan we onze weerstand versterken. De griepprik is natuurlijk geen oplossing. Als we nog even refereren aan de lange duur van het griepseizoen van het afgelopen jaar, ondanks of wellicht wel dankzij de toch nog jaarlijkse massale vaccinatie dan kunnen we daar toch niet echt een meerwaarde in vinden. Daar komt nog bij dat de meeste mensen eigenlijk helemaal niet griepgevoelig waren, totdat ze de griepprik aangeboden kregen. En na een aantal keren gaat dat als het ware ‘door drukken’. We zien de mensen steeds meer en langer griepverschijnselen ontwikkelen, mensen die eerder nooit griep hebben gehad.

De verschuiving ligt in het feit dat we van even acuut een griepje doormaken, in een chronisch constitutionele weerstandsvermindering terecht komen en vanuit die situatie alle virale infecties oppakken die langskomen. Jammer! En iets om over na te denken misschien. De griepprik staat immers ook weer voor de deur!

Artsen geven inmiddels ruimhartig toe dat een paar dagen de griepprik zetten financieel voordeel oplevert, zodat ze in het voorjaar er een volledige wintersportvakantie met hun hele gezin aan over houden. Een verdienmodel noemen we dat marketingtechnisch… Wel een model dat goedgelovige mensen schaadt…

Verbeter je weerstand

Naast de weerstandsvermindering krijgen de mensen die de griepprik nemen ook nog een flink aantal stoffen ingespoten waar ons lijf niet blij mee is. Neem je toch de griepprik en wil je ook wel je lijf beschermen tegen al die nadelige stoffen? Gebruik dan een speciale Detox die de giftige stoffen bindt en je deze laat uitscheiden.

En wil je ‘alleen maar’ je weerstand goed verhogen gedurende de herfst en winterperiode? Neem dan in ieder geval elke dag 1000 á 2000 milligram vitamine C, zolang de R in de maand ook vitamine D3 druppels en als extra boost kan deze weerstandsversterker een meerwaarde zijn: B: verhoging, virale infectie. Een fantastische tinctuurcomplex die weerstand verhogend werkt. De tinctuur stimuleert het immuunsysteem, beschermt tegen virale infecties (bijv. griep/verkoudheid, herpes simplex), verbetert de nierfunctie, is algemeen versterkend (vitaliteit) en is een algemeen versterkend middel (tonicum) bij zwakke gezondheid en bij herstel van ziekte of medische ingreep.

Hippocrates zei het al jaren geleden: laat voeding uw medicijn zijn, en medicijnen niet uw voeding! Een wijs woord!